Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

0

Καλάθι Αγορών

0
Υποσύνολο:0,00 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0

Καλάθι Αγορών

0
Υποσύνολο:0,00 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Ύστερα από μια πολυετή εμπειρία στο χώρο των Ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και εγκαταστάσεων Αυτοματισμού καθώς και των Integrated Systems τόσο στη ναυτιλία όσο και στη στεριά, δύο από τα νεότερα μέλη της C & G GROUP σας παρουσιάζουν το IS LIGHTING.

Πλέον το ηλεκτρονικό εμπόριο έχει παγιωθεί για τα καλά στη καθημερινότητα μας και δε θα μπορούσαμε να μην ανταπεξέλθουμε των συνθηκών για να εκπληρώσουμε τις προσωπικές σας ανάγκες γύρω από το Φωτισμό.
Στο κατάστημα μας θα βρείτε οτιδήποτε σχετίζεται με το φωτισμό, μεγάλη ποικιλία σε λαμπτήρες, υλικό φωτισμού και σύγχρονα φωτιστικά για το σπίτι, το γραφείο ή την επιχείρησή σας. Το προσωπικό μας είναι πάντα διαθέσιμο για την εξυπηρέτηση σας και την γρήγορη ανταπόκριση στις ιδέες σας.

Επίσης, αναγνωρίζοντας πως τα προσωποποιημένα δώρα που συνδέουν τη σύγχρονη τεχνολογία με το προσωπικό γούστο, είναι μοναδικά, σας δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε custom LED φωτιστικά για εσάς και τους αγαπημένους σας. Ανακαλύψτε τις δυνατότητες σας μέσα στην ιστοσελίδα μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να καλύψουμε κάθε απορία και ιδέα σας.

Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

isLighting | Φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, Λαμπτήρες, LED
0