Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

0

Καλάθι Αγορών

0
Υποσύνολο:0,00 
Το καλάθι σας είναι άδειο.
0

Καλάθι Αγορών

0
Υποσύνολο:0,00 
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Πολιτική Επιστροφών & Ακυρώσεων

Επιστροφή ακέραιου προϊόντος

Εάν ο πελάτης επιθυμεί για υποκειμενικά αίτια της αλλαγής ενός ακέραιου προϊόντος τότε η επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο εντός προθεσμίας (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
Στην περίπτωση αυτή θα επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.
Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην ίδια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του, όπως ακριβώς πριν την πώλησή του, στην πλήρη αρχική του συσκευασία όπως σας παραδόθηκε από την μεταφορική εταιρεία.
Για να γίνει δεκτή η επιστροφή θα πρέπει να επιδεικνύεται το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς(απόδειξη λιανικής, τιμολόγιο).

Προϋποθέσεις επιστροφών/Προϊόντα που ΔΕΝ επιστρέφονται
Ο πελάτης ΔΕΝ δικαιούται να επιστρέψει:
Φωτιστικά που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά για αυτόν μετά την παραγγελία του.

Η επικοινωνία αιτήματος αντικατάστασης προϊόντος, αλλαγής ή επιστροφής χρημάτων πρέπει να γίνει τηλεφωνικά εντός ωραρίου λειτουργίας στο τηλέφωνο 210-9429221 ή εγγράφως στη διεύθυνση [email protected]

 

Ακύρωση Παραγγελίας

Το islighting.gr σας δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσετε ή να τροποποιήσετε την παραγγελία σας χωρίς κόστος εάν αυτή δεν έχει παραδοθεί στον μεταφορέα.
Σε κάθε περίπτωση και για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας ενημερώστε μας πρώτα έγκαιρα είτε για την αλλαγή είτε για την ακύρωση που επιθυμείτε τηλεφωνικώς στο 210-9429221 ή μέσω email στο [email protected]

Καλάθι Αγορών
  • No products in the cart.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ

isLighting | Φωτιστικά εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, Λαμπτήρες, LED
0